Rekonstrukce vily v Osnici v toskánském stylu

Vila v Osnici ve středních Čechách prošla nedávno kompletní rekonstrukcí, při níž získala luxusní a elegantní podobu. Ing. arch. Veronika Jilčíková navrhla nový interiér tak, aby respektoval architekturu domu a dotvářel jeho toskánskou atmosféru. SYMA Living se postarala o výrobu veškerého nábytku a vybavení interiéru.

Doba čtení: 5 minut

Jedinečné loftové byty v projektu Vanguard

V pražských Modřanech vzniká jedinečný loftový projekt Vanguard se 150 byty s industriální atmosférou New Yorku. Interiéry dvou vzorových bytů vytvořila SYMA Living.

Doba čtení: 2 minuty

Objevte kouzlo řemesla – žáci vyráběli krmítka pro ptáky

Střední škola stavebních řemesel v Brně-Bosonohách pořádala v sobotu 22. října akci Objevte kouzlo řemesla. Cílem této akce pro celou rodinu bylo představit jednotlivá řemesla a ukázat, co v praxi obnášejí.

Doba čtení: 2 minuty

Spolupráce se Střední školou stavebních řemesel v Bosonohách

U příležitosti nového školního roku jsme zahájili spolupráci mezi SYMA Production a Střední školou stavebních řemesel v Brně-Bosonohách. Učni především z oborů truhlář a nábytkářská a dřevařská výroba mohou do SYMY na praxi a později tu najít dlouhodobé zaměstnání.

 

Doba čtení: 3 minuty

Kuchyně na míru představují vizi bez kompromisů

Kuchyně patří mezi nejdůležitější místnosti v domě a nezřídka bývá srdcem domácnosti. Kromě jejího vzhledu, který závisí na vašem vkusu a estetických preferencích, je důležitá především její funkčnost. Pořízení nové kuchyně nebývá levná záležitost, vyplatí se proto si vše předem důkladně rozmyslet, aby dobře sloužila všem členům rodiny spoustu let. Pojďme si rozebrat, na co myslet při pořizování nové kuchyně, jakým chybám se vyhnout a proč si vybrat kuchyni na míru.

Doba čtení: 15 minut

Vestavěné skříně na míru se staly designovým hitem

Vestavěné skříně jsou mezi zákazníky čím dál oblíbenější. A není se čemu divit, protože mají celou řadu výhod: získáte více úložného prostoru, hodí se do každého interiéru, snadno si je přizpůsobíte, dlouho vydrží a usnadní vám úklid.

Doba čtení: 10 minut

Nezávazná poptávka

Rádi s vámi probereme vaše představy o nové kuchyni, nábytku nebo interiéru.
Sociální sítě
Facebook YouTube LinkedIn
Kontaktujte nás

SYMA Production s.r.o.

+420 532 306 240
Modřická 910/71
664 48, Moravany u Brna
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130