Rekonstrukce vily v Osnici v toskánském stylu

Vila v Osnici ve středních Čechách prošla nedávno kompletní rekonstrukcí, při níž získala luxusní a elegantní podobu. Ing. arch. Veronika Jilčíková navrhla nový interiér tak, aby respektoval architekturu domu a dotvářel jeho toskánskou atmosféru. SYMA Living se postarala o výrobu veškerého nábytku a vybavení interiéru.

Lesezeit: 5 minut

Jedinečné loftové byty v projektu Vanguard

V pražských Modřanech vzniká jedinečný loftový projekt Vanguard se 150 byty s industriální atmosférou New Yorku. Interiéry dvou vzorových bytů vytvořila SYMA Living.

Lesezeit: 2 minuty

Objevte kouzlo řemesla – žáci vyráběli krmítka pro ptáky

Střední škola stavebních řemesel v Brně-Bosonohách pořádala v sobotu 22. října akci Objevte kouzlo řemesla. Cílem této akce pro celou rodinu bylo představit jednotlivá řemesla a ukázat, co v praxi obnášejí.

Lesezeit: 2 minuty

Spolupráce se Střední školou stavebních řemesel v Bosonohách

U příležitosti nového školního roku jsme zahájili spolupráci mezi SYMA Production a Střední školou stavebních řemesel v Brně-Bosonohách. Učni především z oborů truhlář a nábytkářská a dřevařská výroba mohou do SYMY na praxi a později tu najít dlouhodobé zaměstnání.

 

Lesezeit: 3 minuty

Maßgeschneiderte Küchen sind eine Vision ohne Kompromisse

Eine moderne und funktional eingerichtete Küche ist die Basis des Hauses. Maßgeschneiderte Küchen sind eine klar formulierte Vision, bei der Sie nur mit der besten Lösung zufrieden sind.

Lesezeit: 5 minut

Maßgeschneiderte Schränke sind zu einem Design-Hit geworden

Sie möchten einen Kleiderschrank, Einbauschränke, Bücherregale und andere Schränke, die auf Ihre anspruchsvollen Anforderungen zugeschnitten sind? Hochwertige Materialien und perfekte Verarbeitung sind unser Privileg.

Lesezeit:

Unverbindliche Anfrage

Gerne besprechen wir mit Ihnen die Möglichkeiten Ihres zukünftigen Wohnens.
Soziale Netzwerke
Facebook YouTube LinkedIn
Kontaktiere uns

SYMA Production s.r.o.

+420 532 306 240
Modřická 910/71
664 48, Moravany u Brna
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130