Jedinečné loftové byty v projektu Vanguard

Lesezeit: 2 minuty

Pražská část Modřany se z průmyslového předměstí mění v moderní městskou čtvrť. V bývalé továrně na letecké součástky vzniká jedinečný loftový komplex Vanguard, jehož vysoké industriální stropy, obrovská okna a ohromující výhled dělají projekt neopakovatelný v domácím i evropském měřítku.

Monumentální komplex Vanguard s plochou 16 000 m² je z montovaného železobetonového skeletu a vyniká nadstandardní pevností, výškou podlaží místy až 4,5 m a vysokozátěžovými stropy, které unesou takřka cokoliv. Ve 14 patrech se nachází celkem 150 loftů s dispozicemi od 40 m² po 700 m².

Téměř každý má terasu a z vyšších pater se otevírají úžasné výhledy do okolí. Obyvatelé budou mít v budově k dispozici wellness, fitness, prosklený bazén, saunu se střešní terasou a zasedací místnost. Současná podoba budovy vzniká podle návrhu ing. arch. Petra Drexlera.

Lofty v Praze s atmosférou New Yorku

Lofty se prodávají ve formě Shell & Core, kdy si můžete navrhnout své vysněné místo k životu sami, nebo využít služeb renomovaných architektonických studií. Nevšední design vzorových bytů mají na starost studia OOOOX, ID_arch a Ivanka Kowalski. Každý z nich představuje odlišné pojetí industriálního prostoru. Vyberte si to, které přesně sedne vaší osobnosti a stylu.

Interiér vzorových bytů vytvořila SYMA Living. Záměrem bylo nechat vyniknout industriální prostor a betonovou konstrukci a využít dostatek světla přicházející dovnitř velkými okny. Veškeré vybavení je navrženo s ohledem na funkčnost, praktičnost a zároveň jedinečnou atmosféru celého komplexu. Důraz jsme kladli na ostré linie, výrazné tvary a barvy a precizní řemeslné zpracování kvalitních materiálů.

Projekt Vanguard u nás nemá obdoby a je vynikajícím příkladem využití stávající architektury, při kterém vzniká zcela nový, estetický i funkční prostor, který uspokojí touhu po kreativním bydlení.

Za projektem stojí PSN s.r.o., která se od svého založení v roce 1991 vyprofilovala do jedné z nejvýznamnějších společností na realitním trhu u nás. V jejím portfoliu najdete stavby jako Tančící dům, Dům módy nebo pražský mrakodrap City Empiria.

Unverbindliche Anfrage

Gerne besprechen wir mit Ihnen die Möglichkeiten Ihres zukünftigen Wohnens.
Soziale Netzwerke
Facebook YouTube LinkedIn
Kontaktiere uns

SYMA Production s.r.o.

+420 532 306 240
Modřická 910/71
664 48, Moravany u Brna
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130